اهدای تندیس زرین حمایت از حقوق مصرف کنندگان به شرکت پمپ سازی نوید سهند

در پنجمین جشنواره حامیان حقوق مصرف کنندگان تندیس زرین حمایت از حقوق مصرف کنندگان به شرکت پمپ سازی نوید سهند اهدا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در پنجمین جشنواره حمایت از حقوق مصرف کنندگان که با حضور معاون وزیر صمت ، رییس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان برتر استانی و کشوری در سالن سازمان صمت استان آذربایجان شرقی برگزار شد از واحد های نمونه تقدیر بعمل آمد.
یادآور می شود؛ شرکت پمپ سازی نوید سهند به مدیریت دکتر احقاقی، هیئت علمی دانشکده مکانیک دانشگاه تبریز برای سومین سال متوالی موفق به اخذ تندیس زرین حمایت از حقوق مصرف کنندگان می شود.
 از دیگر افتخارات مدیریت این‌مجموعه می توان به انتخاب به عنوان پیشکسوت نمونه صنعتی و کارآفرین برتر کشوری و استانی طی سالیان متمادی اشاره نمود.