برگزاری آخرین جلسه هیات اندیشه‌ورز استان در سال جاری در دانشگاه تبریز

آخرین جلسه هیات اندیشه‌ورز استان آذربایجان شرقی در سال جاری و با موضوع کرونا در تالار شهید باکری دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این­ جلسه که با حضور جمعی از اساتید دانشگاه‌های استان و مسئولان استانی برگزار شد، دکتر میکائیل جمال پور، استاد دانشگاه پیام نور تبریز به ارائه «نظریه ادراکات اعتباری علامه طباطبایی و موضوعی بنام کرونا » پرداخته و برخی از اعضای حاضر در جلسه، نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه‌های ابعاد اجتماعی و فرهنگی کرونا و پیامدهای آن در میان آحاد جامعه و همچنین لزوم مدیریت بهینه ابعاد مختلف آن در سطح کلان بیان کردند.

شایان ذکر است؛ جلسات هیات اندیشه‌ورز استان که با مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز و اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، اعضای هیئت‌علمی و مسئولان استانی­ برگزار می‌شود به بررسی آسیب‌های اجتماعی مبتلابه جامعه می‌پردازد.