برگزاری کارگاه آموزشی «خانواده موفق» ویژه کارکنان دانشگاه تبریز

اولین کارگاه آموزشی «خانواده موفق» ویژه کارکنان دانشگاه تبریز به مدت 5 روز برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر جعفر رازقی با اعلام این خبر گفت: این کارگاه با هدف آشنایی کارکنان دانشگاه تبریز و خانواده ایشان با اصول و مبانی استحکام خانواده، افزایش مهارت های ارتباطی همسران و تربیت صحیح فرزندان و به مدت 5 روز از تاریخ 26 تا 30 بهمن و برای تمام کارکنان دانشگاه تبریز در بستر ادوب کانکت برگزار گردید.
مدیر امور فرهنگی دانشگاه تبریز افزود: در این کارگاه موضوعات، شناخت تفاوتهای زن و مرد، تحلیل رفتار متقابل و راههای افزایش سرمایه محبت، توسط استاد سید مجتبی حورایی، روانشناس و مشاور خانواده، مورد بررسی قرار  گرفت.
شایان ذکر است: مقرر گردید برای شرکت کنندگان، گواهی مربوطه از طرف اداره آموزش کارکنان دانشگاه صادر خواهد شد.