جذب هیات علمی جدید در دانشگاه تبریز در رشته حسابداری

بعد از سالها تلاش، پایه اولیه رشته حسابداری با جذب هیات علمی جدید از طریق فراخوان در دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز پایه ریزی و برای سال تحصیلی آینده، دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد حسابداری پذیرش خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این بستر با همت و تلاش مسئولان و هیات رئیسه دانشکده اقتصاد و مدیریت فراهم شده است.
یکی از خلاء های اساسی در حوزه کسب و کار بعد از سالها تلاش برطرف شد از اینرو تلاش های شبانه روزی مسئولان دانشگاه منجر به جذب متخصصین در حوزه حسابداری از طریق فراخوان جذب، در سال 1399 گردید که امید است با تلاش و پشتیبانی تمامی مسئولین برای سال تحصیلی آینده، دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد حسابداری، جذب گروه حسابداری گردد.
یادآور می شود؛ گروه اقتصاد دانشگاه تبریز در مهرماه سال 1369 با پذیرش 25 دانشجو در رشته اقتصاد ( نظری ) رسماً فعالیت خود را آغاز نمود. در سال 1390 مجوز ایجاد دانشکده مستقل تحت عنوان دانشکده اقتصاد، مدیریت و بازرگانی از سوی وزارت علوم صادر شد و از این رو دانشکده اقتصاد، مدیریت و بازرگانی از بهمن 1396 به دانشکده اقتصاد و مدیریت تغییر نام داد.
بر پایه همین گزارش؛ دانشگاه تبریز هم اکنون نزدیک 800 نفر هیات علمی در رشته های مختلف دارد.