فراخوان مسابقه طراحی لوگو برای همایش مجازی دوسالانه بین المللی چالش های نوین علوم ورزشی در دانشگاه تبریز

همایش مجازی دوسالانه بین المللی چالش های نوین علوم ورزشی و تندرستی در جاده ابریشم در دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد که در این ارتباط فراخوان مسابقه طراحی لوگو برای این همایش صادر شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ فراخوان مسابقه طراحی لوگو برای همایش مجازی دوسالانه بین المللی چالش های نوین علوم ورزشی از سوی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز برگزار می شود.
بر پایه همین گزارش؛ در این باره از همه علاقمندان و دانشجویان خواسته شده در طراحی لوگو و پوستر این همایش مشارکت داشته باشند و طرح های ارسالی نیز بایستی منعکس کننده مفهوم و ساختار همایش(مجموعه علوم ورزشی) باشد.
یادآور می شود؛ مهلت ارسال آثار تا آخر روز یکشنبه ۲۶ بهمن ماه امسال اعلام شده که علاقمندان می توانند، طرح های خود را از طریق ایمیل behzadnia@tabrizu.ac.ir   و یا به شماره واتس آپ۰۹۱۲۸۴۸۲۴۸۲   ارسال نمایند که به طرح های برگزیده نیز جوایزی اهدا خواهد شد.