نشست معاونین پژوهش و فناوری دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه ۳کشور برگزار شد/ انتخاب مجدد دکتر عسگری به عنوان دبیر منطقه ۳کشور

نشست معاونین پژوهش و فناوری دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه 3کشور به صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ دکتر اصغرعسگری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز و دبیر منطقه  3کشور در این مراسم ضمن خوش آمد گوئی به اعضای جلسه، با ارایه گزارشی به برخی برنامه های این حوزه پرداخت.
وی در این جلسه به برنامه هائی از قبیل تاکید بر تقویت آزمایشگاه های مرکزی، برگزاری جلسات منظم دوره ای با ستاد معاونت پژوهش و فناوری در راستای بررسی چالش ها و تنگناهای پژوهش و فناوری منطقه، تبیین سیاست های کلی پژوهش منطقه ای، تسهیل زمینه سازی برای انجام پژوهش های مورد نیاز منطقه ای و ملی، تقویت پژوهش بین المللی و برقراری ارتباطات منطقه با دانشگاه های معتبر دنیا و همچنین واگذاری برخی از اختیارات پژوهش و فناوری در منطقه به دبیر جدید اشاره کرد.
بر پایه همین گزارش، در این جلسه همچنین اعضای شرکت کننده با ارایه نکته نظرات خود، در خاتمه دکتر اصغر عسگری را دوباره به سمت دبیر منطقه  3کشور انتخاب کردند.