درخشش مدیریت حراست دانشگاه تبریز در بین حراست های کل آذربایجان شرقی

مدیریت حراست دانشگاه تبریز در بین مجموعه حراست های تابعه حراست کل استان آذربایجان شرقی مقام برتر را بدست آورد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ مدیریت حراست دانشگاه تبریز با کسب امتیاز ۹۴۷ از ۱۰۰۰ در بین مجموعه حراست های تابعه حراست کل استان آذربایجان شرقی توانست مقام برتر را در سال جاری به خود اختصاص دهد.
براساس معیارها و اصول مشخص سازمانی و تشکیلاتی، طی بازرسی ها و بررسی های صورت گرفته، حراست دانشگاه تبریز در بین سایر مجموعه های حراستی کلیه دستگاه های استان، خوش درخشید و مقام برتر را از آن خود کرد.
براساس همین گزارش؛ این بررسی ها در راستای ارزیابی عملکرد حراست های تابعه در سطح استان آذربایجان شرقی بر مبنای میزان موفقیت در نیل به اهداف سازمانی و مطابقت عملکرد با اصول و ضوابط کاری در طول سال جاری انجام یافته است.