کنفرانس بین المللی جهان اولیه و گرانش اصلاح شده ۲۰۲۰ ( EUGM۲۰۲۰) برگزار شد

کنفرانس بین المللی" جهان اولیه و گرانش اصلاح شده 2020 بصورت مجازی با حضور پژوهشگران،اساتید و علاقمندان  کیهان  به مدت  دوروز در دانشکده  فیزیک دانشگاه  تبرز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  تبریز دکتر امین  رضائی اکبریه  دبیر اجرائی کنفرانس با اشاره  به برگزاری این کنفرانس در محورهای تشکیل ساختار، گرانش جرم دار، نظریه تورم، گرانش تعمیم یافته از جمله گرانش f(R)، نظریه MOND، گرانش دورهمسان و ....افزود: بیست نفر از اساتید  دانشگاههای کشور و  اساتید  ایرانی مقیم خارج از کشور در این کنفرانس به  ارائه  آخرین  پژوهشهای این حوزه  پرداختند.

دکتر اکبریه  با  اشاره فعالیت اساتید و دانشجویان در گروه نظری و اخترفیزیک دانشکده ی فیزیک دانشگاه تبریزافزود: گرایش گرانش و کیهان شناسی یکی از محبوب ترین گرایش های رشته ی فیزیک می باشد که تحولات عالم هستی را از آغاز آفرینش تا به امروز، تکامل،ساختارهای بزرگ مقیاس و دینامیک جهان و سرانجام نهایی جهان بررسی میکند و دانشگاه  تبریز بعنوان  یکی از فعالین مهم در این حوزه است و تبادل یافته های اساتید  دانشگاه  تبریز با  سایر دانشگاهها در این کنفرانس موجب هم افزائی و غنای علمی شرکت کنندگان گردید.

دبیر اجرائی کنفرانس ضمن اشاره  به  برگزاری این کنفرانس در بستر فضای مجازی افزود:با توجه به وضعیت همه گیری بیماری کرونا این کنفرانس طی روزهای 25 و 26 آذر ماه بصورت مجازی و  با استقبال  علاقمندان از کشورهای مختلف برگزار گردید.