کسب رتبه اول در پنجمین دوره مسابقه پایان نامه برتر کارشناسی ارشد توسط دانشجوی دانشگاه تبریز

دانشجوی دانشگاه تبریز در پنجمین دوره مسابقه پایان نامه برتر مقطع کارشناسی ارشد، رتبه اول را کسب نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز دکتر حسن اقدسی نیا استاد راهنمای این پایان نامه و دانشیار دانشکده مهندسی شیمی و نفت ضمن اعلام این مطلب افزود: در پنجمین دوره مسابقه پایاننامه برتر مقطع کارشناسی ارشد که همزمان با سومین کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب ایران در دانشگاه شیراز برگزار گردید، پایان نامه مهدی ابراهیمی فرشچی با عنوان «شبیه سازی راکتور بستر سیال به منظور حذف مواد رنگ زای آلی طی فرآیند فنتون هتروژن با استفاده از روش دینامیک سیالات محاسباتی» رتبه اول را کسب نمود.

شایان ذکر است؛ دکتر علیرضا ختائی بعنوان استاد مشاور در این پایان نامه همکاری داشت.