جلسه تکریم و معارفه سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت مدیریت امورفناوری دانشگاه تبریز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز در این جلسه که با حضور دکتر اصغر عسگری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز برگزار شد.

دکتر عسگری ضمن تقدیر از تلاشهای دکتر مهران محبوب خواه در طول تصدی این مسئولیت افزود: گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه بعنوان یکی از گروههای تسهیل کننده ارتباط دانشگاه با جامعه و معرف توانمندیهای دانشگاهیان است و باتوجه به رسالت دانشگاههای نسل سوم گسترش فعالیتهای این گروه موجب کاربردی شدن پژوهشهای دانشگاهیان دربخش صنعت می­گردد.

دکتر عسگری با اشاره به اینکه در سالهای آتی شاخص اصلی پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی بر اساس تعداد طرح­های خارج از دانشگاه گروه­ها و اعضای هیئت علمی است افزود: هیئت رئیسه دانشگاه و معاونت پژوهشی از همه طرح­ها و ایده های مثبت در زمینه افزایش تعداد طرحهای خارج از دانشگاه حمایت می­کند و ضروری است ضمن ساماندهی سامانه های پژوهشی وفناوری جهت برنامه ریزی هرچه بهتر اساتید نیز با تبادل تجربیات مثبت فعالیت خود را در این عرصه گسترش دهند.

در ادامه این مراسم دکتر هادی صوفی استادیار دانشکده مهندسی برق و سرپرست جدید گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت مدیریت امورفناوری دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات دکتر محبوب خواه به بیان برخی از برنامه ها و اهداف مد نظر پرداخت.