انتخاب احمد موتاب به عنوان عضو هیات مدیره و مدیر عامل انجمن پیشکسوتان ورزش آذربایجان شرقی

احمد موتاب پیشکسوت و قهرمان اسبق کشتی کشورمان و جانباز جنگ تحمیلی شاغل در دانشگاه تبریز به عنوان عضو هیات مدیره و مدیر عامل انجمن پیشکسوتان ورزش آذربایجان شرقی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در اولین جلسه هیات مدیره  پیشکسوتان ورزش استان آذربایجان شرقی، احمد موتاب به عنوان عضو هیات مدیره و مدیر عامل انجمن پیشکسوتان ورزش آذربایجان شرقی انتخاب شد.

بر پایه همین گزارش؛ انجمن پیشکسوتان ورزش آذربایجان شرقی اخیر با حکم دکتر پور محمدی استاندار آذربایجان شرقی فعالیت خود را در استان آذربایجان شرقی در امور ورزش آغاز کرده است.

لازم به ذکر است؛ هیئت کشتی استان آذربایجانشرقی پیش از این نیز از موتاب پیشکسوت و قهرمان اسبق کشتی کشورمان و جانباز جنگ تحمیلی، شاغل در دانشگاه تبریز به پاس زحمات شایسته و خالصانه وی در این عرصه با اهدای لوح سپاسی تقدیر کرده بود.