استارتاپ کارآفرینی اجتماعی با رویکرد پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی در دانشگاه تبریز برگزار می شود

استارتاپ کارآفرینی اجتماعی با رویکرد ارایه ایده های نوآورانه به منظور پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی در دانشگاه تبریز برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، استارتاپ مجازی( طرح دانش کار) ویژه دانشجویان دانشگاه های استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، گیلان و کرمانشاه به میزبانی دانشگاه تبریز از سوی مدیریت امور اجتماعی این دانشگاه برگزار می گردد.

کنترل، کاهش و ترک اعتیاد و اشتغال زایی در محله های حاشیه نشین در دو محور اصلی استارتاپ کارآفرینی اجتماعی مجازی با رویکرد ارایه ایده های نوآورانه به منظور پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی در دانشگاه تبریز اعلام شده است.

بر پایه همین گزارش، آخرین فرصت ارسال ایده ها 5 آبان ماه سال جاری اعلام شده که علاقمندان برای شرکت در این رویداد می توانند آثار خود را به آدرس ایمیل daneshekar.tabrizu@gmail.com ارسال نمایند.

لازم به ذکر است؛ به تیم های اول تا سوم این رویداد به ترتیب 70، 50 و 30 میلیون ریال جوایز اهدا خواهد شد و تیم های برتر، جهت استقرار به مرکز رشد و فناوری دانشگاه تبریز معرفی خواهند شد.