قدردانی رئیس دانشگاه تبریز از حاج کاظم قلمچی خیّر مشارکت کننده در ارتقای خوابگاه های این دانشگاه

رئیس دانشگاه تبریز در دیدار با حاج کاظم قلمچی به خاطر کمک های خیرخواهانه وی برای تعمیر وتکمیل خوابگاه های دانشگاه تبریز قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، اخیرا طرح ملی ارتقای خوابگاه های دولتی با حمایت خیرین در دانشگاه تبریز آغاز شده که حاج کاظم قلمچی یکی از خیران مشارکت کننده در این طرح است.

لازم به ذکر است؛ بر اساس طرح ملی ارتقای خوابگاه های دولتی در صندوق رفاه، مبنی بر ارتقای خوابگاه های رتبه چهار و پنج با مشارکت ۳۰ درصد دانشگاه، ۳۰ درصد خیرین و ۴۰ درصد صندوق رفاه دانشجویان، دو بلوک چهار و دو از خوابگاه شهدا ویژه خواهران مشمول این طرح قرار گرفته که هزینه اجرای این طرح بالغ بر ۱۶ میلیارد ریال برآورد شده که سهم حاج کاظم قلمچی خیر مشارکت کننده در این طرح حدود ۵ میلیارد ریال اعلام شده است.

برپایه همین گزارش؛ دانشگاه تبریز در حال حاضر با ظرفیت حدود ۵۵۰۰ تخت، به صد در صد دانشجویان واجد شرایط در سه مجتمع خوابگاهی فجر، شهدا و ولی عصر عج خوابگاه واگذار می کند.