به مناسبت هفته دفاع مقدس؛ مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز غبار روبی و عطر افشانی شد

به مناسبت هفته دفاع مقدس مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز با حضور جمعی از دانشگاهیان این دانشگاه غبارروبی و عطرافشانی  شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، به مناسبت هفته دفاع مقدس غبارروبی و عطرافشانی مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز ظهر امروز با حضور جمعی از دانشگاهیان این دانشگاه برگزار شد.

همین گزارش حاکی است: در این آیین، جمعی از اعضای هیات رییسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان با حضور در مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز، ضمن قرائت فاتحه با اهدای گل و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان به غبارروبی و عطرافشانی مرقد مطهر شهدا پرداختند که این آیین از سوی مدیریت فرهنگی دانشگاه تبریز برگزار شد.

لازم به ذکر است؛ در چهلمین سالگرد دفاع مقدس، برنامه های مختلفی به همین مناسبت از سوی واحدهای مختلف دانشگاه تبریز در حال اجراست.

یادآور می شود: دانشگاه تبریز به عنوان مشهدالشهدای دانشگاه های ایران مطرح است و اولین دانشگاه کشور است که پنج شهید گمنام در آن به خاک سپرده شده است.