دانشگاهیان دانشگاه تبریز توهین به پیامبر اکرم (ص) را محکوم کردند

دانشگاهیان دانشگاه تبریز با صدور بیانیه ای در واکنش به اهانت مجله شارلی ابدو در فرانسه به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) را محکوم کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز متن این بیانیه بدین شرح است:

نشریه شارلی ابدو با این اقدام موهن و جاهلانه بار دیگر دشمنی و عناد اشکار استکبار جهانی و جهان غرب علیه جهان اسلام و مسلمین را نشان داد که نباید به دولت های استکباری و دولتمردان غرب اعتماد کرد.

از سویی در این ارتباط نیز مقام معظم رهبری با تاکید بر حفظ هوشیاری ملت های مسلمان می فرمایند که عامل این گونه حرکت های ضد اسلامی ، صهیونیست ها و دولت های استکباری هستند و از این رو نباید هرگز دشمنی های سیاستمداران و سردمداران غرب نسبت به اسلام و مسلمین را فراموش کرد.

بنابراین دانشگاهیان دانشگاه تبریز این اقدام توهین آمیز نشریه فرانسوی و هر گونه توهین به مقدسات، ادیان و پیامبران را به شدت محکوم و از مجامع حقوقی، قانونی و بین المللی می خواهد با این اقدامات موهن و جاهلانه قاطعانه برخورد کنند.

دانشگاهیان دانشگاه تبریز