رفع مشکل شماره استخدام تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز

با پیگیری های مداوم شورای سیاست گذاری مدیران منابع انسانی و دبیران مناطق ده گانه، مشکل استخدام 112 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز برطرف شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، با پیگیری های مداوم در شورای سیاست گذاری مدیران منابع انسانی که متشکل از دبیران مناطق ده گانه کشور است و مدیریت منابع انسانی دانشگاه تبریز نیز دبیر منطقه ۳ کشور را بر عهده دارد، استخدام 112 تن از اعضای هیات علمی فاقد شماره مستخدم دانشگاه تبریز که از سال ۸۶ آغاز و از سال ۹۳ بدون اقدام و بلاتکلیف مانده بود، برطرف شد.

برپایه همین گزارش، شماره استخدامی این تعداد از اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز که از طریق سازمان امور استخدامی اختصاص یافته است، پس از تکمیل سوابق و مدارک درخواستی در سامانه کارمند ایران ثبت خواهد شد.

یادآور می شود: در حال حاضر 780  نفر هیات علمی در دانشگاه تبریز مشغول به فعالیت هستند.