پنجاه و هفتمین آزمون سراسری در دانشگاه تبریز برگزار شد/ رقابت بیش از ۶۸ هزار داوطلب در آذربایجان شرقی

پنجاه و هفتمین آزمون سراسری با رقابت 68 هزار و 914 داوطلب در آذربایجان شرقی در روزهای ۲۹، ۳۰ و ۳۱ مرداد و اول شهریورماه همزمان در سراسر کشورمان در استان آذربایجان شرقی نیز با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی در چهار روز متوالی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز ، از این تعداد شرکت کننده در استان آذربایجان شرقی ، آزمون8 هزارو984 داوطلب در 5 گروه آموزشی در حوزه امتحانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

یاد آور می شود؛ آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ در 5 گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، هنر، علوم تجربی، زبان های خارجی و علوم انسانی در 29 حوزه امتحانی در 19 شهرستان استان آذربایجان شرقی همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

همین گزارش حاکی است؛ پنجاه و هفتمین آزمون سراسری با رقابت بیش از یک میلیون داوطلب در ۳۳۰۰ حوزه امتحانی برگزار شد و بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، کلید اولیه سوالات آزمون سراسری (داخل کشور) از ساعت ۲۱ روز دوشنبه سوم شهریور بر روی سایت این سازمان قرار می گیرد و نتایج نهایی کنکور سراسری ۹۹، هفته اول آبان ماه منتشر خواهد شد.