تقدیر رییس دانشگاه تبریز از معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دست اندرکاران کلاس های مجازی

۰۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۶:۳۰ کد : ۱۲۲۷۲ اخبار

رئیس دانشگاه تبریز با اهدا لوح سپاس از خدمات معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دست اندرکاران برگزاری کلاس های مجازی این دانشگاه در طول نیمسال دوم سالتحصیلی قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر مجیدی با اهدای لوح سپاسی از خدمات دکتر حیاتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه در ایام کرونا تقدیر نمود.

در بخشی از این لوح آمده است: با همت مجموعه پرتلاش حوزه معاونت آموزشی دانشگاه علی الخصوص شخص جنابعالی، مدیران و کارکنان آموزشی، آموزش مجازی و فن آوری اطلاعات به ویژه اعضای محترم هیات علمی در شرایط بحرانی و حاد ویروس منحوس کرونا، سامانه آموزشی دانشگاه به سرانجام نیکویی رسیده و علیرغم وجود کاستی ها و نواقص سخت افزاری و نرم افزاری، نیم سال جاری نیز به حول قوه الهی به ایستگاه پایانی رسیده و با وجود عدم زیرساخت های لازم در شروع بیماری به همت تلاش مجدانه همکاران شما و واحدهای دیگر دانشگاه تبریز در این ابتلای بزرگ و استثنایی، سربلند شد.

اینجانب از صمیم قلب حضور شما در صف اول این مجاهدت را ارج نهاده و از تمام همکاران ارجمند تقدیر و تشکر می نمایم.