سمینار آنلاین آشنایی با مبانی نقشه برداری مغز و ابزارهای آن با همکاری دانشگاه تبریز

سمینار آنلاین آشنایی با مبانی نقشه برداری مغز و ابزارهای آن از سوی آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و با همکاری دانشگاه تبریز و دانشگاه زوریخ سوئیس برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این سمینار آنلاین ویژه استان آذربایجان شرقی در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۷ و ۸ مردادماه سال جاری برگزار خواهد شد.

اصول و مبانی روش های تحریک مغزی (TMS-tES)، اصول و مبانی طیف نگاری کارکردی مادون قرمر نزدیک (fNIRS)، رمز گشایی ویژگیهایی الکترو فیزیولوژی انفرادی مغز انسان، اصول ابتدایی در انجام مطالعات fMRI، مبانی پردازش سیگنال های مغزی، کاربرد تکنیک های نقشه برداری مغز در مطالعات نوروپلاستیسیتی و ... از جمله محورهای اصلی سمینار آنلاین آشنایی با مبانی نقشه برداری مغز و ابزارهای آن اعلام شده است.

بر پایه همین گزارش؛ این سمینار تخصصی با حضور اساتید دانشگاه های تهران و تبریز برگزار خواهد شد.

یادآور می شود: این دوره برای اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه تبریز با آپلود کارت هیات علمی یا کارت دانشجویی رایگان است.