اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌کند: جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری کشور

۱۷ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۹ کد : ۱۲۱۸۷ اخبار

جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری کشور با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ۲۳ تیرماه ۱۳۹۹ برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز به نقل از  اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، محورهای ویژه این جشنواره که با محوریت «دانشگاه سبز، روابط عمومی سبز» برگزار خواهد شد، «مدیریت سبز و مصرف بهینه منابع» و «مسئولیت اجتماعی» می‌باشد.

گفتنی است؛ محورهای عمومی جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری کشور به اطلاع‌رسانی و ارتباط با رسانه‌ها، تبلیغات و انتشارات در راستای اجرای مدیریت سبز و روابط عمومی الکترونیک اختصاص دارد.

لینک دانلود فایل