قرارگاه کوهنوردی عظیم قیچی ساز در ارتفاعات تفرجگاه عینالی افتتاح شد

نخستین قرارگاه کوهنوردی آذربایجان شرقی با نام «عظیم قیچی ساز» نام آور کوهنوردی کشور و دانشجوی دانشگاه تبریز در زمینی به مساحت ۳۰۰ متر مربع در کوه عینالی در تبریز افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این قرارگاه بیشتر در راستای آموزش، همگانی کردن و پشتیبانی از ورزش پرطرفدار کوهنوردی در ارتفاعات تفرجگاه کوهستانی عینالی افتتاح شد.

قرارگاه کوهنوردی عظیم قیچی ساز با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی و شهرستان تبریز، سازمان توسعه و عمران عون بن علی شهرداری تبریز به همت هیئت کوهنوردی و صعود های ورزشی استان و هیئت شهرستان تبریز به بهره برداری رسید.

برپایه همین گزارش؛ عظیم قیچی ساز، متولد ۱۳۶۰، تبریز و دانشجوی کارشناسی تربیت بدنی دانشگاه تبریز و تنها کوهنورد ایرانی که توانسته به 14 قله بالای هشت هزارمتری صعود کند.