تقدیر مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم از مدیر تربیت بدنی دانشگاه تبریز

مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نامه ای از مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه تبریز به خاطر حضور موثر در حوزه ورزش دانشگاه ها تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در متن نامه دکتر محمد حسین علیزاده، مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دکتر اهری زاد آمده است: با عنایت به حضور موثر و ارایه پیشنهادات و نظرات کارشناسی و دقیق شما در خصوص موارد مربوط به ورزش دانشگاه ها، بدینوسیله از زحمات دلسوزانه مدیریت کارآمد جنابعالی در اداره تربیت بدنی دانشگاه تبریز و دبیرخانه منطقه سه ورزش دانشگاهی تقدیر و تشکر بعمل می آید.

یادآور می شود: دکتر سعید اهری زاد، استاد رشته و گرایش ژنتیک - بیومتری دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است، ملی پوش والیبال کشور، دبیر تربیت بدنی دانشگاه های منطقه 3 کشور، رئیس هیئت ورزش های دانشگاهی استان آذربایجانشرقی و بیش از 15 سال مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تبریز از جمله سوابق پرافتخار این عضو هایت علمی دانشگاه تبریز است.

در طول مدت مدیریت وی همچنین در تربیت بدنی دانشگاه تبریز، توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مدیریت تربیت‌ بدنی این دانشگاه، نیز بیش از 10 سال متوالی عنوان "مدیریت تربیت بدنی نمونه کشوری" در میان دانشگاه های سراسر کشور بر اساس ارزیابی و شاخص های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دست آورده است.