مراسم احیای شب های قدر در دانشگاه تبریز برگزار شد

مراسم احیای شب های قدر با رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی در مسجد بزرگ دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مراسم احیای شب های قدر در شب های بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حضور عاشقان خاندان عصمت و طهارت علیه السلام از ساعت 12 الی 2 بامداد با سخنرانی های حجت‌‌‏الاسلام علی خدیوی، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان آذربایجان شرقی و حجت الاسلام حسن شعبانی مدیرکل ‏تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در مسجد بزرگ دانشگاه تبریز برگزار شد.

یادآور می شود: این مراسم توسط هیات شهدای گمنام دانشگاه تبریز و با  همکاری و هدایت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه برگزار گردید.