توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی کمک‌های مومنانه بنیاد احسان و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز میان نیازمندان

همزمان با شب‌های قدر توزیع 1000 بسته معیشتی کمک‌های مومنانه بنیاد احسان و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز میان نیازمندان و آسیب دیدگان از بحران کرونا در استان آذربایجان شرقی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، حجت محمدی دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت: همزمان با آغاز شب‌های قدر1000 بسته معیشتی در راستای رزمایش مواسات و کمک‌های مومنانه از سوی بنیاد احسان و با همکاری جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز میان نیازمندان و آسیب دیدگان از بحران کرونا در استان و در این میان در بین خانواده دانشجویان و کارکنان آسیب‌دیده از ویروس کرونا آغاز شد.

به گفته وی ارزش هر بسته حدود 300 هزار تومان است و در شهرستان‌های استان توزیع می شوند.

یادآور می شود: پیش از این نیز در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی‌بر به‌وجود آمدن رزمایشی برای کمک همدلانه به نیازمندان و افرادی که در اثر شیوع کرونا دچار مشکلات اقتصادی و معیشتی شده‌اند  به همت بسیج کارکنان شهدای دانشگاه تبریز قرارگاه مواسات در بسیج کارکنان تشکیل و مرحله اول این کمک‌ها با مشارکت همکاران خیر دانشگاهی در قالب طرح پویش مهربانی برای حمایت از اقشار محروم جمع‌آوری و توزیع شده بود.