آغاز مهلت ثبت‌نام دانشجویان کارشناسی متقاضی میهمانی و انتقال در سامانه سجاد

دکتر مهدی برادران ­نیا مدیر امور آموزشی دانشگاه تبریز ضمن اعلام شروع مهلت ثبت‌نام تقاضای مهمانی و انتقال دانشجویان دارای شرایط خاص در مقطع کارشناسی افزودند دانشجویان می‌توانند از تاریخ یکم تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه با مراجعه به سامانه جامع سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری (سامانه سجاد به آدرس الکترونیکیhttps://portal.saorg.ir ) و بامطالعه دقیق آیین‌نامه و راهنمای ثبت‌نام در سامانه مهمانی و انتقال دانشجویان داخل نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند.

دکتر برادران نیا با اشاره به برخی قوانین و مقررات بررسی درخواست‌های مهمانی و انتقال دانشجویان تأکید نمودند دانشگاه بر اساس آئین‌نامه نقل‌وانتقال صرفاً درخواست‌هایی را بررسی خواهد کرد که از طریق این سامانه ثبت‌شده باشند و موافقت با نقل‌وانتقال در صورت داشتن ظرفیت و مهیا بودن سایر شرایط در دانشگاه ­امکان‌پذیر است.

مدیر امور آموزشی دانشگاه تبریز با اشاره به زمان‌بندی بررسی درخواست‌ها افزودند: بعد از پایان ثبت‌نام دانشجویان متقاضی در ۳۱ اردیبهشت‌ماه، درخواست دانشجویان متقاضی انتقال از دانشگاه تبریز به سایر دانشگاه‌ها از اول خردادماه تا ۱۵ تیرماه در دانشگاه تبریز بررسی خواهد شد و در صورت احراز شرایط درخواست دانشجویان از ۱۶ تیرماه تا ۳۱ مردادماه جهت اعلام نظر به دانشگاه‌های مقصد ارسال خواهد شد.

دکتر برادران نیا با اشاره به بررسی درخواست دانشجویان متقاضی انتقال و مهمان از سایر دانشگاه‌ها به دانشگاه تبریز از 16 تیر تا 31 مردادماه افزودند درخواست‌های ارسالی از دانشگاه‌های دیگر در بازه زمانی ذکرشده با رعایت آیین‌نامه نقل‌وانتقال بررسی و نتایج در سامانه سجاد اعلام خواهد شد و ضروری است دانشجویان پس از ثبت درخواست و دریافت کد پیگیری نتیجه درخواست خود را از طریق سامانه سجاد پیگیری نموده و از مراجعه حضوری به دانشگاه جدا خودداری نمایند.