طراحی و ساخت دستگاه اسپری خودکار و تب‌سنج نوری دیواری توسط محققان دانشگاه تبریز

۰۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۰:۱۹ کد : ۱۱۵۱۲ اخبار

دستگاه اسپری خودکار و تب‌سنج نوری دیواری، در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا توسط محققان یکی از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز طراحی و ساخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در دستگاه اسپری خودکار، بدون نیاز به تماس دست، توسط حسگرهای تعبیه شده در زیر دستگاه حضور دست شناسایی شده و ماده ضدعفونی کننده بر روی دست اسپری می شود.

این دستگاه می‌تواند در ورودی مراکز درمانی، ادارات و بانک‌ها نصب گردد و نقش موثری در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ایفا نماید.

استفاده بهینه از ماده ضدعفونی، سادگی نصب و استفاده، امکان تولید انبوه و تجاری‌سازی و همچنین قیمت تمام شده پایین از جمله مزیت‌های دستگاه طراحی و ساخته شده می‌باشد.

این دستگاه براساس طراحی داخلی در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز، با توجه به شیوع ویروس کرونا و جهت پیشگیری از آن در ایام تعطیلات ساخته شده است و قیمت تمام شده آن حدود یک دهم نمونه مشابه خارجی آن است.