انتخاب مدیر حراست دانشگاه تبریز به عنو.ان دبیر حراست دانشگاه های منطقه سه کشور

۰۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۹ کد : ۱۱۴۴۴ اخبار

مدیر اداره کل حراست دانشگاه تبریز بعنوان  دبیر حراست دانشگاه های منطقه  سه کشور انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمد رضا حسین زاده  مدیر حراست دانشگاه تبریز بعنوان دبیر حراست دانشگاه های منطقه سه کشور انتخاب گردید.

در نشست مدیران حراست  دانشگاههای منطقه سه کشور که  با حضور دکتر محسن پالیزبان، مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه  تبریز برگزار شد، دکتر محمد رضا حسین زاده،  مدیر حراست دانشگاه تبریز به اتفاق آراء  به مدت دوسال بعنوان دبیر حراست  دانشگاه های منطقه سه کشور انتخاب شد.

پیش  از این  مهندس علیرضا دستور، مدیر حراست دانشگاه اردبیل عهده دار این مسئولیت بود.

شایان ذکر است؛ دکتر محمدرضا حسین زاده استاد گروه علوم زمین دانشکده علوم طبیعی است  که از سوابق اجرائی وی میتوان  معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز، ریاست شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان آذربایجان شرقی، مدیریت جذب استان آذربایجان شرقی، معاونت آموزشی دانشکده علوم طبیعی، چاپ مقالات متعدد در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از صد مقاله درهمایش های ملی و بین المللی و اجرای 9 طرح تحقیقاتی برون دانشگاهی  اشاره کرد.

یادآور می شود, دانشگاه‌های تبریز، ارومیه، تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، زنجان، شهید مدنی آذربایجان، صنعتی سهند، صنعتی ارومیه، بناب، محقق اردبیلی، مراغه، هنر اسلامی تبریز دانشگاه‌های عضو منطقه سه کشور هستند.