مدیر جدید هسته گزینش دانشگاه تبریز معرفی شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه تبریز، دکتر یونس برزگر به عنوان مدیر جدید هسته گزینش دانشگاه تبریز  منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم انتصاب وی آمده است: با توجه به تجارب و سوابق ارزشمند جناب عالی و با در نظر گرفتن نقش و اهمیت امر گزینش در دانشگاه ها، به موجب این حکم به عنوان سرپرست مدیریت گزینش دانشگاه تعیین می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و با تکیه بر تجارب خویش در امر ساماندهی و اعتلای اهداف گزینش و بهبود عملکرد آن موفق و موید باشید.

لازم به ذکر است؛ دکتر یونس برزگر، پیش از این، ریاست دبیرخانه جذب اعضای هیات علمی این دانشگاه را برعهده داشت. مدیریت هسته گزینش دانشگاه تبریز پیش از این بر عهده مهندس  اباصلت حاجی زاده بود.

خاطر نشان می شود: مراسم معارفه و تکریم مدیرجدید و سابق این مرکز، روز گذشته  با حضور جمعی از مسئولان، مدیران دانشگاه و کارکنان این حوزه برگزار شد.