مدیر تربیت بدنی دانشگاه تبریز؛ رئیس هیأت ورزش های دانشگاهی آذربایجانشرقی انتخاب شد

۲۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۴ کد : ۱۱۳۶۹ اخبار

دکتر سعید اهری زاد مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه تبریز به عنوان رئیس هیأت ورزش های دانشگاهی استان آذربایجانشرقی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر اهری زاد اخیرا با کسب اکثریت آراء که با حضور دکتر بشیریان دبیرکل فدراسیون ورزش های دانشگاهی کشور، مقصودی معاون اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجانشرقی و نمایندگان بخش های مختلف دانشگاهی استان از جمله وزارت بهداشت، وزارت علوم، پیام نور، جامع علمی کاربردی و دانشگاه آزاد برگزار شد، به عنوان رئیس هیأت ورزش های دانشگاهی استان آذربایجانشرقی انتخاب شده است.

یادآور می شود: دکتر سعـیــد اهری زاد، استاد رشته و گرایش ژنتیک - بیومتری دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است، ملی پوش والیبال کشور، دبیر تربیت بدنی دانشگاه های منطقه 3 کشور، رئیس هیئت ورزش های دانشگاهی استان آذربایجانشرقی و بیش از 15 سال مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تبریز از جمله سوابق پرافتخار این عضو هایت علمی دانشگاه تبریز است.

خاطر نشان می شود: در طول مدت مدیریت وی در تربیت بدنی دانشگاه تبریز، توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مدیریت تربیت‌ بدنی این دانشگاه، نیز بیش از 10 سال متوالی عنوان "مدیریت تربیت بدنی نمونه کشوری" در میان دانشگاه های سراسر کشور بر اساس ارزیابی و شاخص های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دست آورده است.