آغاز برنامه های دهه مبارک فجر با غبار روبی مرقد مطهر شهدای گمنام در دانشگاه تبریز

همزمان با سراسر کشورمان با غبار روبی و عطر افشانی مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز، اجرای انواع برنامه های مختلف به مناسبت دهه مبارک فجر در این دانشگاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، غبارروبی و عطرافشانی مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز ظهر امروز با حضور جمعی از دانشگاهیان این دانشگاه برگزار شد.

همین گزارش حاکی است: در این آیین، جمعی از اعضای هیات رییسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان با حضور در مرقد مطهر شهدای گمنام دانشگاه تبریز، با اهدای گل و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان به غبارروبی و عطرافشانی مرقد مطهر شهدا پرداختند.

مداحی، عزاداری و قرائت فاتحه بر سر مزار شهدای گمنام از دیگر بخش های این مراسم بود.

یادآور می شود: در ایام چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، برنامه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ورزشی و ... از سوی واحدهای مختلف در دانشگاه تبریز اجرا خواهد شد.