آزمون اختصاصی پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پردیس بین المللی ارس برگزار شد

آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو در مقطع دکتری تخصصی پردیس بین المللی ارس(جلفا) برای نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1389  صبح روز گذشته در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این آزمون اختصاصی با شرکت حدود 100 نفر در 25 کد رشته در مقطع دکتری تخصصی برگزار شد که نتایج آن هفته آتی اعلام خواهد شد.

پردیـس بین المللی ارس دانشـگاه تبریز برای نیمسـال دوم سـالتحصیلی 99-98 در 31 رشـته گرایش کارشناسـی ارشـد و 25 رشـته گرایـش دکتـری پذیرش دانشـجو خواهد داشت.

بر پایه همین گزارش؛ پذیرش دانشـجو در مقطع کارشناسـی ارشـد این پردیس به صورت «تک مرحله ای» و با توجه به سـوابق و مدارک آموزشـی و پژوهشـی متقاضیان اعلام شده و همچنین شـرط تحصیـل در رشـته هـای دکتـری، نیز کسـب حد نصاب نمره در آزمـون کتبـی اختصاصی، بررسی مدارک آموزشی، پژوهشی و مصاحبه علمی است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به پایگاه اینترنتی پردیس‌های این دانشگاه به آدرس اینترنتی http://arasp.tabrizu.ac.ir مراجعه نمایند.