حضور دانشگاهیان دانشگاه تبریز در مراسم گرامیداشت حماسه یوم‌الله ۹ دی

دانشگاهیان دانشگاه تبریز با حضور گسترده خود در مراسم گرامیداشت حماسه یوم‌الله 9 دی، بار دیگر با آرمان های امام، رهبری و انقلاب تجدید بیعت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این مراسم اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریز، همگام با دیگر آحاد مردم و سایر ارگان ها و نهادهای دولتی، در تجمع بزرگ حماسه یوم‌الله 9 دی شرکت کردند و با سر دادن شعارهای علیه فتنه گران، آمریکا، اسرائیل، آل سعود و ... ضمن اعلام انزجار از استکبار جهانی و ایادی آنها، بار دیگر با آرمان های حضرت امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تجدید پیمان کردند.

بر پایه همین گزارش؛ یوم‌الله 9 دی امسال با شعار محوری و سراسری «یوم الله نهم دی، مظهر بصیرت، ولایتمداری و عبور از فتنه ها» در 1000 شهر و شهرستان سراسر کشور  به صورت تجمعات و راهپیمایی برگزار شد.

یادآور می شود: نهم دی‌ماه 1388 مردم ولایت‌‌مدار ایران اسلامی حماسه‌ای بزرگ آفریدند که نتیجه آن پایان فتنه‌‌ای بود که دشمنان انقلاب اسلامی علیه ملت ایران کشیده بودند.