پیام رییس دانشگاه تبریز به مناسبت کسب رتبه برتر کشوری

پیام رییس دانشگاه تبریز به مناسبت کسب رتبه برتر کشوری

همکاران ارجمندم

خدای را شاکرم که امسال به همت والا و عزم راسخ و تلاش­های بی ­وقفه و مجاهدت­های علمی شما اعضای محترم هیأت علمی؛ دانشگاه همیشه سرافراز تبریز فاتح قله ­های برتر پژوهشی کشوری شد.

این بالندگی و افتخار در حالی اتفاق می ­افتد که کشور عزیزمان به لحاظ تحریم ­های همه جانبه در شرایطی قرار دارد که حتی مراودات علمی و تولید دانش ما در مسیر سنگلاخ و پرفراز و نشیبی است. با این وصف شما دانشمندان و پژوهشگران عزیز ما در صف اول مجاهدت علمی از این گردنه­ های صعب العبور با سرافرازی و نام­ آوری گذشته، و نام ایران و آذربایجان و دانشگاه تبریز را طنین انداز کردید.

اینجانب مراتب تشکر و سپاس را برای این اتفاق مبارک اعلام می ­دارم و از تلاش­ های بی­ وقفه شما عزیزان قدردانی می­ نمایم و برای این نعمت بزرگ پیشانی به درگاه احدیت می­سایم.

مستدام باد نام ایران عزیز و جاودان باد دانشگاه تبریز!!