عصر شعر یلدا در دانشگاه تبریز برگزار شد

در آستانه شب یلدا عصر شعر یلدا با حضور جمعی از شاعران مطرح استانی و دانشگاهی، به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این عصر شعر با محوریت آیین های شب یلدا و با شعرخوانی 12 نفر از شاعران مطرح استانی با حضور پرشور دانشجویان و دانشگاهیان علاقمند به ادبیات و شعر از سوی کانون دانشجویی شعر و ادب دانشگاه، برگزار گردید.

بر پایه همین گزارش، شعرخوانی، حافظ خوانی و فال حافظ توسط دکتر صمد رحمانی، اهداء کتاب های شعر به تمام حضار و تقدیر از اعضای شورای مرکزی کانون  دانشجویی شعر و ادب دانشگاه از عمده برنامه های این عصر شعر بود.

شایان ذکر است: کانون دانشجویی شعر و ادب از فعال ترین کانون های دانشجویی دانشگاه تبریز بوده و برگزاری برنامه های مختلفی مانند کارگاه آموزش داستان نویسی، کارگاه آموزش عروض و قافیه، برگزاری جلسات هفتگی شعر نیمکت همراه با شعرخوانی شاعران دانشجو و نقد کارگاهی توسط ابراهیم قبله آرباطان، برگزاری مسابقه مشاعره دانشجویی و عصر شعر یلدا، از جمله فعالیت های این کانون در یک ماه گذشته بوده است.