اولین نشست تخصصی قطب علمی جامعه شناسی سلامت دانشگاه تبریز تحت عنوان علل و زمینه های اجتماعی بیماری ایدز برگزار شد

علل و زمینه های اجتماعی بیماری ایدز در قالب نشست علمی صبح امروز با سخنرانی تعدادی از اساتید دانشگاه تبریز و علوم پزشکی تبریز و شرکت جمعی از اساتید و دانشجویان در محل آمفی تئاتر دکترکاتوزیان دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، نشست واکاوی علل و زمینه های اجتماعی بیماری ایدز با تحلیل رویکرد جامعه شناختی به مناسبت هفته پژوهش با سخنرانی دکتر فاطمه گلابی عضو هیات علمی دانشگاه تبریز، دکتر مهستی علیزاده عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دکتر نیر محمدپور دانش آموخته جامعه شناسی دانشگاه تبریز برگزار شد.

یادآور می شود: نشست واکاوی علل و زمینه های اجتماعی بیماری ایدز از سوی  قطب علمی جامعه شناسی سلامت دانشگاه تبریز برگزار گردید.

لازم به ذکر است؛ به مناسبت هفته پژوهش نشست ها و سخنرانی های علمی با موضع های مختلف در دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه تبریز در حال برگزاری است.