کسب عنوان مجری طرح برتر دانشجویی سال توسط دانشجویان دانشگاه تبریز

۲۶ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۳ کد : ۱۰۸۸۹ اخبار

در چهارمین همایش شرکت صنایع الکترواپتیک صاایران (وابسته به وزارت دفاع) که به منظور ارزیابی شبکه همکاران دانشگاهی در شهرک علمی- تحقیقاتی اصفهان برگزار شد، دانشجویان دانشگاه تبریز خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در همایش شرکت صنایع الکترواپتیک صاایران لاله فرحی نیا دانش پژوه رشته مهندسی مواد و امین احمدی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد- سرامیک دانشگاه تبریز، عنوان طرح برتر دانشجویی سال را به خود اختصاص دادند.

بر پایه همین گزارش، در همایش مذکور که ده‌ها طرح دانشجویی در حضور اساتید و پژوهشگران صنایع دفاعی و دانشگاهی ارائه شد، طرح دانشجویی دانشجویان دانشگاه تبریز با عنوان "شیشه‌ها و شیشه سرامیک‌های اکسی‌فلوریدی پنجره‌های اپتیکی" با اهداف خودکفایی ملی و راه حل‌های راهبردی، تحت راهنمایی دکتر محمد رضوانی، استاد تمام گروه مهندسی مواد دانشگاه تبریز، طرح برگزیده سال معرفی شد.

یادآور می شود: همچنین در این آیین از امین احمدی به عنوان ارائه کننده برترین تجربه عملیاتی نیز تجلیل به عمل آمد.