تجلیل از دانش آموزان ممتاز کونگ فو توآی دانشگاه تبریز

۱۲ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۵ کد : ۱۰۷۵۹ اخبار

در مراسمی از دانش آموزان ممتاز کونگ فو توآی دانشگاه تبریز، با حضور خانواده های آنان تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این آیین به منظور قدردانی از مقام علمی، اخلاقی و ورزشی و به ویژه ایجاد روحیه نشاط، شادابی و امید در بین دانش آموزان به همت باشگاه فرهنگی و ورزشی کونگ فو توآی دانشگاه تبریز برگزار شد.

دکتر محمد خاکپور عضو هیات علمی دانشگاه تبریز و دارنده دان پنج کونگ فو و دان چهار کاراته هدف از برگزاری این مراسم را بالابردن روحیه نشاط، شادابی و امید در بین نوجوانان جهت آمادگی برای ادامه فعالیت در این ورزش اعلام کرد.

برپایه همین گزارش؛ در پایان این آیین پس از اجرای حرکات نمایشی و اهدای لوح سپاس و جوایز به این دانش آموزان از زحمات و تلاش دست اندرکاران و حامیان آنان نیز قدردانی شد.