کارگاه آموزشی« آشنایی با قوانین اداری و مالی روز کشور» برگزار شد

کارگاه آموزشی "آشنایی با قوانین اداری و مالی روز کشور" با حضور متصدیان پست های مدیریتی اعضای غیر هیات علمی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دوره اول کارگاه آموزشی« آشنایی با قوانین اداری و مالی روز کشور» با شرکت نزدیک به 100 نفر از مدیران، معاونان و روسای اداره ها برگزار شد و دور دوم آن نیز طی روزهای آینده و با حضور متصدیان پست های مدیریتی اعضای غیر هیات علمی دانشگاه برگزار خواهد شد.

این کارگاه آموزشی در راستای تاکید رئیس دانشگاه مبنی بر آشنایی و بکارگیری قوانین مالی و اداری جاری کشور برگزار می شود.

یادآور می شود: برگزاری دوره های آموزشی تحت عناوین مدیریت استرس، مدیریت مشارکتی، اخلاق حرفه ای در سازمان و آشنایی با قوانین بودجه و مقررات معاملات دولتی از جمله کارگاه های آموزشی پیش بینی شده برای متصدیان پست های مدیریتی اعضای غیر هیات علمی است که پس از تصویب در کارگروه اجرایی شورای راهبردی آموزش اعضای غیر هیات علمی در آینده نزدیک از سوی آموزش کارکنان دانشگاه برگزار خواهد شد.