حضور دانشگاهیان دانشگاه تبریز در راهپیمایی حمایت از بیانات رهبری و انزجار از اقدامات اخیر اشرار

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۸ کد : ۱۰۶۶۲ اخبار

دانشگاهیان دانشگاه تبریز صبح امروز در حمایت از سخنان رهبری و محکوم کردن اقدامات اخیر خرابکارانه اشرار همراه با مردم شهر تبریز راهپیمایی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در پی اتفاقات چند روز اخیر، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریز همراه با  اقشار مختلف شهر تبریز در راستای حمایت از بیانات اخیر مقام معظم رهبری و محکومیت اعمال خرابکارانه منافقین و اشرار راهپیمایی انجام دادند.

بر پایه همین گزارش؛ در این راهپیمایی، تجمع‌کنندگان در طول مسیر با سر دادن شعارهایی علیه آشوبگران، فتنه گران و حمایت کنندگان از این آشوب ها، ضمن حمایت از بیانات اخیر مقام معظم رهبری، اقدامات اخیر خرابکارانه اشرار در نقاط مختلف کشورمان را  محکوم کردند.

یادآور می شود: مردم تبریز در حمایت از بیانات مقام معظم رهبری و انزجار از اقدامات آشوبگرانه،  10 صبح امروز راهپیمایی کردند.