امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه تبریز و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته

در مراسم اختتامیه هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی رینوتکس دانشگاه تبریز و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته، تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این تفاهم نامه در راستای تحقق اهداف مقرر در سند چشم انداز، سیاست های کلی علم و فناوری و رونق تولید در جهت تقویت اقتصاد دانش بنیان و توسعه صنایع پیشرفته و خدمات مبتنی بر علوم و فناوری جدید و هم سو با اهداف صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته در توسعه همه جانبه صنایع پیشرفته و نظر به سوابق تجارب و ظرفیت دانشگاه تبریز در زمینه صنایع پیشرفته به امضای دکتر رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت و دکتر میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز رسید.

این تفاهم نامه در 6 ماده تنظیم شده و مدت اعتبار آن دو سال تعیین شده است.