گشایش بازارچه تولیدات دانشجویی «چرتکه» در دانشگاه تبریز

سومین بازارچه عرضه و فروش تولیدات دانشجویی تحت عنوان« چرتکه 3» ظهر امروز در نگارخانه شهید آوینی دانشگاه تبریز گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این بازارچه بیشتر با هدف ایجاد فضای نشاط و امید در بین دانشجویان و همچنین به منظور ارایه زمینه فروش وسایل دست ساز و تولیدات دانشجویان و نیز ترغیب دانشجویان به خوداشتغالی و کار آفرینی به همت کانون دانشجویی کارآفرینی مدیریت امور اجتماعی برای بازدید و خرید علاقمندان دایر شده است.

در این بازارچه آثار دست ساز و تولیدات دانشجویی در زمینه های مرتبط با رشته تحصیلی دانشجویان اعم از (عرضه نرم افزار، طراحی سایت و...) و نیز صنایع دستی، بدلیجات، گل و گیاه، کیک و شیرینی، پوشاک و...  در قالب 60 غرفه در معرض دید و فروش علاقمندان قرار گرفته است.

بر پایه همین گزارش؛ این نمایشگاه  تا 3 آذرماه سالجاری از ساعت 8 صبح لغایت 16 عصر در نگارخانه شهید آوینی واقع در ساختمان مرکزی دانشگاه برای بازدید دانشگاهیان دایر شده است.