حضور دانشگاه تبریز در سومین نمایشگاه دستاوردهای مدیریت سبز/ بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از غرفه دانشگاه تبریز

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۰ کد : ۱۰۳۸۰ اخبار

سومین نمایشگاه «دستاورد‌های اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه « مدیریت سبز» از امروز در محل سازمان برنامه و بودجه کشور آغاز بکار کرده و دانشگاه تبریز نیز با ارایه آخرین دستاورد های خود در این نمایشگاه حضوری فعال دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، امروز بعد از آیین افتتاحیه این نمایشگاه با حضور وزیر علوم، دکتر غلامی ضمن بازدید از بخش های مختلف این نمایشگاه، از غرفه دانشگاه تبریز نیز بازدید کرد.

این نمایشگاه با هدف ارائه دستاورد‌های اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه «مدیریت سبز»  و با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور به مدت چهار روز برگزار خواهد شد.

سومین نمایشگاه «دستاورد‌های اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز» از ۲۰ تا ۲۳ مهرماه ۱۳۹۸ در محل سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار می‌شود.