راه‌اندازی سامانه افتخارات دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه تبریز

سامانه افتخارات دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه تبریز به آدرس اینترنتی dotsa.tabrizu.ac.ir  راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر حمید احمدی رئیس گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در این خصوص اظهار داشت: از تمامی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه تبریز که علاقه‌مند هستند افتخارات آن‌ها در گنجینه افتخارات دانشگاه تبریز به نمایش گذاشته شود، دعوت می‌گردد از طریق وب‌سایت رسمی گروه حمایت از استعدادهای درخشان به آدرس dotsa.tabrizu.ac.ir وارد این سامانه شده و برای ثبت اطلاعات مربوط به افتخارات خود در سطح شهری، استانی، منطقه‌ای، کشوری و جهانی اقدام نمایند.

وی، در ادامه با تأکید بر اینکه پس از اعتبارسنجی اطلاعات ثبت‌شده، افتخار فرد دانشجو یا دانش‌آموخته که می‌تواند موضوعی علمی و پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی، ادبی و هنری و یا ورزشی داشته باشد، در گنجینه افتخارات دانشگاه تبریز درج خواهد شد، تصریح کرد: گنجینه افتخارات از طریق لینک موجود در صفحه اصلی وب‌سایت دانشگاه تبریز و همچنین وب‌سایت رسمی گروه حمایت از استعدادهای درخشان قابل‌دسترسی است.

رئیس گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز با تأکید بر اینکه بانک اطلاعاتی گنجینه، اول و پانزدهم هرماه به‌روزرسانی خواهد شد، خاطرنشان کرد: دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه تبریز جهت ثبت افتخار خود بایستی نسبت به تکمیل فرم ثبت افتخار به‌صورت آنلاین اقدام نموده و عکس پرسنلی خود (با فرمت JPG و حداکثر حجم 30 کیلوبایت) را به همراه تصویر مدرک کسب افتخار (با فرمت PDF و حداکثر حجم 500 کیلوبایت) در سامانه آپلود نمایند تا پس از اعتبارسنجی، در گنجینه افتخارات دانشگاه تبریز به نمایش گذاشته شود.