تقدیر هیئت کشتی آذربایجانشرقی از پیشکسوت و قهرمان کشتی دانشگاه تبریز

هیئت کشتی استان آذربایجانشرقی از احمد موتاب پیشکسوت و قهرمان اسبق کشتی کشورمان و جانباز جنگ تحمیلی، شاغل در دانشگاه تبریز به پاس زحمات شایسته و خالصانه وی در این عرصه با اهدای لوح سپاسی تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در متن لوح تقدیر علی اکبر وظیفه خواه رئیس هیئت کشتی استان آذربایجانشرقی به موتاب آمده است: شکوه فرهنگ ورزش اسلامی در بلندای عظمت خود مفتخر به مردانی است که در طول تاریخ حماسه ساز میادین بزرگ بوده و با همت و پشتکار خود اقتدار و عزت کشور را رقم زده اند.

لذا بر آن شدیم تا به پاس زحمات شایسته و خالصانه حضرتعالی در سال های گذشته، مسابقات انتخابی نونهالان آزاد استعدادهای برتر استان را با نام شما مزین کنیم و این لوح تقدیر را به سان برگ سبزی تحفه درویش تقدیم حضور سبزتان نماییم. امید است با لطف خداوند متعال و یاری حضرتعالی و دیگر عزیزان شاهد افتخار آفرینی فرزندان دلیر این دیار در عرصه های مختلف ورزشی باشیم.