مدیر تربیت بدنی دانشگاه تبریز؛ دبیر برتر دانشگاه های کشور انتخاب شد

۰۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۷ کد : ۱۰۰۳۷ اخبار

دکتر سعید اهری زاد مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه تبریز به عنوان دبیر برتر دبیرخانه های ورزش دانشگاه های کشور سال 1397 انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این ارتباط حکم و لوح سپاسی از سوی دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان اموردانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه تبریز اعطاء شده که در آن آمده است: دکتر سعید اهری زاد دبیر منطقه سه ورزش دانشگاه های کشور؛ بدینوسیله انتخاب جناب عالی به عنوان دبیر برتر دبیرخانه های ورزش دانشگاه های کشور سال 1397 را شایسته تقدیر می دانم. بی شک توسعه ورزش آموزش عالی، مرهون زحمات ارزشمند، همکاران می باشد که تلاش آنان موجب شور و نشاط دانشجویان خواهد بود. امید است در پرتو الطاف الهی شاهد موفقیت روز افزون شما باشیم.

بر اساس این گزارش، اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات فناوری همچون سایر مراکز و ادارات این وزارت خانه، اقدام به تشکیل مناطق 10 گانه کرده است. بر این اساس دانشگاه های دولتی استان های آذربایجانشرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل در منطقه 3 قرار گرفته اند و مدیریت مدیربیت بدنی دانشگاه تبریز به عنوان دبیرخانه منطقه3 انتخاب شده است.

از جمله معیارهای انتخاب دانشگاه تبریز به عنوان دبیرخانه تربیت بدنی دانشگاههای منطقه 3 کشور می توان به داشتن اطلاعات فنی و تخصصی، مدیریت مالی، برنامه ریزی و تعامل با دانشگاه های تابعه، داشتن جایگاه ویژه در وزارت علوم و اداره کل ورزش و جوانان استان و ارتباط نزدیک با هیأت های ورزشی استان و فدراسیون های ورزشی کشور اشاره کرد. از این رو سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اولین سال ارزیابی دبیرخانه های مناطق 10 گانه کشور که بیش از 130 مرکز علمی و دانشگاه های دولتی را تحت پوشش قرار داده است، دبیرخانه منطقه 3 کشور و دبیر این منطقه، دکتر اهری زاد را به عنوان دبیر برتر انتخاب کرده است.

یادآور می شود: دکتر سعـیــد اهری زاد، استاد رشته و گرایش ژنتیک - بیومتری دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است، ملی پوش والیبال کشور، دبیر تربیت بدنی دانشگاه های منطقه 3 کشور، رئیس هیئت ورزش های دانشگاهی استان آذربایجانشرقی و بیش از 15 سال مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تبریز از جمله سوابق پرافتخار این عضو هایت علمی دانشگاه تبریز است.

خاطر نشان می شود: در طول مدت مدیریت وی در تربیت بدنی دانشگاه تبریز، توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مدیریت تربیت‌ بدنی این دانشگاه، نیز بیش از 10 سال متوالی عنوان "مدیریت تربیت بدنی نمونه کشوری" در میان دانشگاه های سراسر کشور بر اساس ارزیابی و شاخص های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دست آورده است.