تازه های انتشارات:آذربایجان ائل ناغیل‌لاری(به همت موسسه تاریخ و فرهنگ ایران )

۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۲ کد : ۹۸۶۱ رویدادها و اطلاعیه ها

آذربایجان ائل ناغیل‌لاری

به همت موسسه تاریخ و فرهنگ ایران

جمع آوری: علی فلسفی

تالیف: حمید آرش آزاد

نشر: انتشارات دانشگاه تبریز

سال انتشار: 1397

کتاب «آذربایجان ائل ناغیل‌لاری» به همت موسسه تاریخ و فرهنگ ایران و از سوی انتشارات دانشگاه تبریز در سال 1397 در دو جلد (قطع وزیری) و 964 صفحه به چاپ رسیده است.

این کتاب در برگیرنده گنجینه‌ا‌ی از قصه های مردمی آذربایجان است که از طرف آقای علی فلسفی، مردم شناس، از روستاها و قصبات آذربایجان به صورت صوتی جمع آوری شده و بعد توسط مرحوم حمید آرش آزاد بر روی کاغذ پیاده شده است. در جریان مکتوب کردن این قصه ها لحن و شیوه به همان شکلی که روایان بیان کرده اند حفظ شده و به این ترتیب مجموعه ایی کم نظیر از فولکلور و فرهنگ عامه آذربایجان گرد آمده که برای اهل ادب و مردم شناسان و زبانشناسان بسیار قابل استفاده خواهد بود و در عین حال قدمی مبارک و مهم در پاسداشت فرهنگ و زبان آذربایجان بشمار می آید.

امید است چاپ این مجموعه گامی هرچند کوچک در شناساندن و معرفی خزاین ادبی و فولکلور خطه آذربایجان بوده و برای دوستداران تاریخ و فرهنگ کشور عزیزمان مثمر ثمر بوده باشد.