ساختمان جدید مرکز رشد فناوری دانشگاه تبریز افتتاح شد

۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۱ کد : ۹۶۳۶ اخبار تصویری

ساختمان جدید مرکز رشد فناوری دانشگاه تبریز با حضور دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، ساختمان جدید مرکز فناوری دانشگاه تبریز در فضایی به وسعت سه هزار متر مربع  با استقرار بیش از 60 شرکت به بهره برداری رسید.

یادآور می شود: پیش از این نیز مرکز نوآوری دانشگاه تبریز با حضور دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در فضایی به وسعت ۴ هزار متر مربع به بهره برداری رسیده بود.

لازم به ذکر است؛ دانشگاه تبریز در سال ۱۳۲۶ با تاسیس دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی و بیش از 24 هزار  نفر دانشجو و ... یکی از دانشگاه های بین المللی، سطح یک و برتر کشور است.