رقابت بیش از ۲۹ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۹۸ در آذربایجان شرقی

۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۰ کد : ۹۵۸۹ اخبار تصویری

29 هزار و 756 داوطلب برای ورود به کارشناسی ارشد در روزهای ۲۳ و ۲۴ خردادماه در استان آذربایجان شرقی باهم رقابت می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۸ با شرکت 29 هزار و 756 داوطلب در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ خردادماه سال جاری در سه نوبت صبح و عصر پنجشنبه و صبح جمعه در ۹ حوزه امتحانی در استان آذربایجان شرقی برگزار می‌شود.

در این آزمون، 29 هزار و 756 داوطلب از استان آذربایجان شرقی شامل 16 هزار و 112 نفر مرد و 13 هزار و 644 نفر زن در ۱۳۲ رشته با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

از مجموع داوطلبین استان، آزمون 7 هزار و 544 داوطلب که شامل ۲۰۹۵ زن و ۵۴۴۹ مرد در حوزه امتحانی دانشگاه تبریز برگزار می‌شود. این آزمون در چهار شهرستان استان آذربایجان شرقی در ۹ حوزه امتحانی برگزار خواهد شد.

آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ در شش گروه آموزشی و ۱۳۲ کد رشته شامل ۵۴ کد رشته علوم انسانی، ۱۷ کد رشته علوم پایه، ۲۴ کد رشته فنی و مهندسی، ۲۳ کد رشته کشاورزی و منابع طبیعی، ۱۳ کد رشته هنر و ۹ کد رشته دامپزشکی برگزار خواهد شد.

کارت ورود به جلسه این آزمون از ۲۰ خرداد روی سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org قرارگرفته و داوطلبان می‌توانند از آن پرینت بگیرند.