دانشگاه تبریز در جذب ایرانیان متخصص خارج از کشور برتر انتخاب شد

۱۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰ کد : ۹۵۳۳ اخبار تصویری

دانشگاه تبریز از سوی بنیاد ملی نخبگان و مرکز تعاملات بین‌المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برترین پایگاه کشور در جذب ایرانیان متخصص خارج از کشور انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ بر اساس ارزیابی و رتبه بندی سال 97 بنیاد ملی نخبگان معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، دانشگاه تبریز با کسب رتبه 8 در جمع  پایگاه‌های فعال در جذب ایرانیان متخصص خارج از کشور قرار گرفت.

در همین راستا دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی شریف، ستاد نانو، موسسه بین‌المللی توسعه دانش فردای ایرانیان، دانشگاه الزهرا، دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه خوارزمی، دانشگاه تبریز، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و پژوهشگاه رویان به ترتیب رتبه ۱ تا ۱۰ را در ارزیابی پایگاه‌ها در سال ۱۳۹۷ کسب کرده‌اند.

ایجاد پل ارتباطی میان متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور با همتایان داخلی به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه به کشور از اهداف «طرح همکاری با متخصصان و کار آفرینان ایرانی خارج از کشور» اعلام شده که آذر ماه ۱۳۹۲ با همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان کلید خورده است.