بازدید هیات رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه تبریز از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر

۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۹ کد : ۸۸۰۳ اخبار تصویری

هیات رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه تبریز به مناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، از بخش های مختلف ساختمان جدید دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت های این مجموعه قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر در سال 1385 تحت عنوان آموزشکده کشاورزی اهر در شهرستان اهر تاسیس و در سال 1390 به دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر ارتقا یافت.

آغاز فعالیت این دانشکده با دو رشته تحصیلی تکنولوژی تولیدات دامی و تکنولوژی مواد غذایی در مقطع کاردانی بوده که در حال حاضر، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر مجری برگزاری دوره کارشناسی در 4 رشته علوم و صنایع غذایی، علوم دامی، جنگلداری و گیاهان دارویی و همچنین دوره کارشناسی ارشد علوم دامی ( گرایش تغذیه دام  و طیور، ژنتیک و اصلاح دام، فیزیولوژی دام ) است.